Een unieke en uitzonderlijke kans om een Italiaanse topper te bewonderen

ANTONIO-NUNZIANTE

 

We confronteren van 27 juni tot 27 september 2016 het werk van de vader van de moderne kunst, de briljante Pablo Picasso, met de meesterwerken van een belangrijke hedendaagse kunstenaar, de italiaanse Antonio Nunziante.

Tijdens het zomerseizoen worden de permanente expo’s Xpo Picasso en Xpo Miró aangevuld met 100 werken van Antonio Nunziante – waaronder oliewerken, tempera, aquarellen, keramiek, bronzen beelden en etsen uit particuliere en openbare collecties. Een uitgelezen kans voor de bezoekers aan Xpo Center Bruges om kennis te maken met de surrealistische, metafysische kunst van een hedendaags toptalent.
Toegang tot deze extra expo is gratis voor wie een andere expo van Xpo Center Bruges bezoekt.

 
 
 
 NL | FR | EN