Media zijn enthousiast over Wildlife Photographer of the Year

Op 27 april vond de press preview plaats van Wildlife Photographer of the Year. We waren blij met de enthousiaste reacties van de pers: de journalisten waren geboeid door de foto’s en door de teksten. De link die deze leggen met de opwarming van de aarde spreekt meer tot de verbeelding dan cijfermateriaal.

Overigens hadden we net voor de start van onze persvoorstelling verrassend bezoek: een Brugse zwaan kwam – via het gesloten raam nog wel – binnengevlogen. Kon ze het niet hebben dat haar soortgenoten met alle aandacht gingen lopen of kon ze gewoon niet wachten tot de expo – op 1 mei – voor het publiek opengaat? Wie zal het zeggen?
In elk geval: iedereen is welkom, maar liefst via de ingang aan de Mariastraat 38, 8000 Brugge. Dat zorgt voor minder glasbraak en heisa 🙂


NL | FR | EN